0723 200 447
0727 798 778
office@medident.ro

Despre Medident

Fondata in 1994, compania MEDIDENT INTERNATIONAL a avut ca obiect de activitate importul si comercializarea de materiale consumabile , instumentar si aparatura pentru stomatologie si tehnica dentara . Alegand sa ne pozitionam cat mai sus, ne-am orientat doar catre produse de inalta calitate. Printre primele companii de pe piata de profil, MEDIDENT INTERNATIONAL a introdus in Romania cele mai noi produse. Intamplator sau nu, am reusit chiar sa lansam in Romania anumite produse, asta inainte ca ele sa fie introduse pe pietele consacrate din Europa de Vest.

Anul 1997 a insemnat perioada in care MEDIDENT INTERNATIONAL a facut un pas important inainte – deschiderea propriei clinici de stomatologie. Bineinteles, si in cazul acestui proiect am mers pe aceeasi linie – dotare la cele mai inalte standarde. Prin intermediul clinicii am lansat numeroase produse si cursuri practice pe care le promovam in continuare.

In anul 2001 am hotarat sa ne axam prioritar pe importul de aparatura. Pentru aceasta am incheiat contracte de furnizare cu unii dintre cei mai importanti producatori din domeniu, a caror calitate si fiabilitate sunt recunoscute la nivel mondial.
In paralel am creat un department de service:
– al carui personal este instruit in permanenta la producatori;
– aparatele si instrumentele de service furnizate de catre producatori, cele de masura si control, detinute, permit realizarea lucrarilor de intretinere si reparatie la un nivel calitativ similar cu cel al producatorilor;
– manoperele se realizeaza doar cu piese originale si in conditiile de calitate impuse de catre producatori;
– autorizat de catre Ministerul Sanatatii sa desfasoare activitati de instalare, punere in functiune, instruire utilizator, mentenanta in si post garantie;
– autorizat de catre C.N.C.A.N. pentru: furnizare, instalare, servisare, revizii periodice pentru echipamentele de radiologie importate si comercializate, inclusiv efectuarea de masuratori in vederea stabilirii eficacitatii ecranelor de protectie.

Din anul 2004 intreaga organizare si activitate a companiei este certificata ISO (TUV). La momentul actual importam si comercializam produse si echipamente de la urmatoarele companii :

– MORITA (Japonia ) – importator unic
– DÜRR DENTAL (Germania )
– MELAG (Germania)
– SARATOGA (Italia)